Visual Studio 2015

first post: Steve63 wrote: With add-ins now deprecated in Visual Studio 2015 is there any futu...

latest post: RiskFactor wrote: Alex, I found the repo on GitHub and have submitted a pull request...

Parameterless Method

first post: krisrajz wrote: How do I create a return only, parameterless method? <xs:element ...

Data Contract not getting generated properly when selecting Generate Data Conttract Code

first post: balaji222528 wrote: Hi, When i select all my XSD and select Generate Data Contract it ...

SourceCode for generating WCF contracts

first post: tmanthey wrote: Hi Christian,I published some source for converting XSD's to WCF da...

latest post: Amplus wrote: Hello Alex, have you guys added support for source comments via ?

errors found while importing the contract

first post: minhaj wrote: when i click on the generate button in wscf.blue to generate the we...

latest post: prashanth083 wrote: I am receiving the following error "__Style Rpc on header session d...

DataContractSerializer support when generating data contract types

first post: achhar wrote: Currently, WSCF.blue uses the XmlSerializer because of limitation a...

latest post: PrivatePyle wrote: Is there an update? Or any workaround for this? Other than manually...

Best practices for using WSCF.blue and other WCF bindings?

first post: sss8969 wrote: Since the basicHttpBinding is the only binding that WSCF.blue will ...

latest post: sss8969 wrote: Ultimately, we decided to use WSCF.blue to generate the service cod...

What is wrong with this schema?

first post: trevorjobling wrote: Hi,I am trying to generate server-side stubs for a web service defi...

latest post: trevorjobling wrote: Sorry Leonardo, I never got the generator to work. I seem to recal...

getting rid of "Field" suffix

first post: iankogan wrote: Example: Attribute declaration in XSD: <xs:attribute name="loanID...

latest post: rjm2k wrote: I am struggling with the same issue and have concluded that there i...

Installation problem with Windows 8.1

first post: medinfo14 wrote: Hello, I sucessfully installed Wscf.blue on Windows 8, but when I...

latest post: medinfo14 wrote: When I try to execute the command, I get a window with the informat...